Ondernemers congres

Hoe kunnen ondernemers uit Beemster en Purmerend beter samenwerken? Kijk hier het ondernemerscongres terug!

Op 21 oktober gingen we met elkaar in gesprek over de opgehaalde ambities. Zijn dit ook jouw ambities? Hoe gaan gemeente, ondernemers en maatschappij samen vorm geven aan de nieuwe gemeente Purmerend?

Op 21 oktober gingen we met elkaar in gesprek over de opgehaalde ambities. Zijn dit ook jouw ambities? Hoe gaan gemeente, ondernemers en maatschappij samen vorm geven aan de nieuwe gemeente Purmerend? In diverse themagroepen gingen de ondernemers met elkaar in gesprek over de ambities. Er werden ideeën geopperd, nieuwe verbindingen gelegd en samenwerkingen gestart. Kortom: een geslaagd congres!

 

Meer lezen over het ondernemerscongres of nog even terugblikken op de avond? Lees hier het inhoudelijke verslag van de avond en kijk hier de livestream van de uitzending terug!

Laatste nieuws

Terugblik: online ondernemerscongres

Themasessies Economie is overal. Op het ondernemerscongres gingen ondernemers met elkaar in gesprek rondom zes verschillende thema’s: de harde werkers...
lees meer

Economische estafette: van Sporting de Gors naar De Graaf Groep

Je ontving de pijl van George van Sporting de Gors. Werken jullie al samen? “Ja! George bestelt bij ons de...
lees meer

Economische estafette: van Gino Babel interieurs naar Autobedrijf Alex Soetekouw

Je kreeg de pijl van Gino Babel. Werken jullie veel samen? “Samenwerken met Gino doe ik, heel eerlijk gezegd, niet...
lees meer

Denk mee!

De toekomst ligt nog open en om goed in te spelen op trends en ontwikkelingen hebben we jou hard nodig! Hoe worden we een complete gemeente, niet alleen om te wonen en te recreëren, maar ook om te werken en te ondernemen? Hoe kan de nieuwe gemeente Purmerend zich economisch onderscheiden in de regio? Laat hier jouw ideeën voor de visie achter.

Deel jouw idee
Neem contact met ons op