De laatste week van juni stond volledig in het teken van brainstormen: wat vinden ondernemers en andere stakeholders uit Purmerend en Beemster belangrijk aan de nieuwe visie? In drie verschillende sessies, waarbij telkens een ander thema centraal stond, werd hardop nagedacht over kansen en uitdagingen voor de nieuwe gemeente. De drie thema’s waren: circulaire switch, digitale switch en de complete gemeente. De input die werd opgehaald is van grote waarde voor het traject: ondernemers en bestuurders weten immers goed wat er speelt in hun gemeenten. Ook benieuwd naar de uitkomsten van de brainstorm? Voor een samenvatting per sessie kunt u onderstaande pdf’s bekijken.

Brainstorm – de circulaire switch

Brainstorm – de complete gemeente

Brainstorm – de digitale switch

Terugblik: drie waardevolle brainstorms

De laatste week van juni stond volledig in het teken van brainstormen: wat vinden ondernemers uit Purmerend en Beemster belangrijk aan de nieuwe visie? In drie verschillende sessies, waarbij telkens een ander thema centraal stond, werd hardop nagedacht over kansen en uitdagingen voor de nieuwe gemeente. De drie thema’s waren: circulaire switch, digitale switch en de complete gemeente.

Denk mee!

De toekomst ligt nog open en om goed in te spelen op trends en ontwikkelingen hebben we jou hard nodig! Hoe worden we een complete gemeente, niet alleen om te wonen en te recreëren, maar ook om te werken en te ondernemen? Hoe kan de nieuwe gemeente Purmerend zich economisch onderscheiden in de regio? Laat hier jouw ideeën voor de visie achter.

Deel jouw idee
Neem contact met ons op