Je ontving de pijl van George van Sporting de Gors. Werken jullie al samen?

“Ja! George bestelt bij ons de producten die hij nodig heeft in zijn sportschool. En daarnaast doen we de dienstverlening voor afvalverwerking.”

Wat moet de gemeente op orde hebben zodat jij goed kunt ondernemen?

“Pfoe, goede vraag! Ik vind het belangrijk dat de gemeente eerst in Purmerend en Beemster gaat kijken voor aanbestedingen. Dat zou leuk zijn, zo geef je lokale bedrijven een kans. Verder vind ik het belangrijk dat ze helder communiceren en af en toe eens vragen wat er speelt bij ondernemers. Ik denk dat je dan ook beter weet wat er bij je werkende inwoners speelt”.

Hoe zouden jullie een rol kunnen spelen in het behalen van de economische ambities?

“Wij denken graag mee op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. We hebben hier zoveel ervaring mee dat we graag advies geven. We hebben heel veel ideeën, bijvoorbeeld over hoe burgers eigen grondstoffen kunnen hergebruiken. Maar goed, dan moeten we hier natuurlijk wel met z’n allen voor kiezen!”

Benieuwd hoe de circulaire ambities van de nieuwe gemeente Purmerend er uit zien? Geef je op voor het ondernemerscongres op 21 oktober 2020! 

Economische estafette: van Sporting de Gors naar De Graaf Groep

Van een sportschool naar een circulaire afvalverwerker: de economische estafette loopt lekker door. George van Sporting de Gors gaf de pijl door aan Rob de Graaf van De Graaf Groep.

Denk mee!

De toekomst ligt nog open en om goed in te spelen op trends en ontwikkelingen hebben we jou hard nodig! Hoe worden we een complete gemeente, niet alleen om te wonen en te recreëren, maar ook om te werken en te ondernemen? Hoe kan de nieuwe gemeente Purmerend zich economisch onderscheiden in de regio? Laat hier jouw ideeën voor de visie achter.

Deel jouw idee
Neem contact met ons op