Je kreeg de pijl van Gino Babel. Werken jullie veel samen?

“Samenwerken met Gino doe ik, heel eerlijk gezegd, niet echt. Ja, we zijn er natuurlijk voor elkaar. Wij doen hun auto’s en als ze op pad zijn nemen we graag hun pakketjes aan. Dus ja – je helpt elkaar wel. Maar echt samenwerken… Goh, hoe dat zou kunnen, daar moet ik eens over nadenken.”

Jullie zijn een jaar geleden naar Purmerend verhuisd, waarom?

“We zaten in de Purmer. Ja, dat is natuurlijk super klein! Per toeval stuitten we hier op de Baanstee op een mooi pand. Het is hoog, dat is voor ons fijn want we werken veel met campers. En er is een prachtige showroom en eigen parkeerplaatsen. Tja, dat was in de Purmer nooit te realiseren. Tel daarbij op dat de bereikbaarheid top is, en wij waren om!”

Werk je veel samen met ondernemers uit Purmerend?

“We werken wel veel voor andere ondernemers, maar echte samenwerkingen… Die ontbreken eerlijk gezegd nog een beetje!”

Op 21 oktober organiseren wij een ondernemerscongres – misschien kun je daar leuke samenwerkingspartners vinden! Ben je er bij?

“Bij dezen!”

Economische estafette: van Gino Babel interieurs naar Autobedrijf Alex Soetekouw

Terwijl het ondernemerscongres steeds meer vorm krijgt, gaat de economische estafette ook gewoon door! De pijl heeft al vele bedrijven van binnen gezien. Deze week gaf Gino Babel van Gino Babel Interieurs de pijl door aan Alex Soetekouw van, je raad het al, Autobedrijf Alex Soetekouw!

Denk mee!

De toekomst ligt nog open en om goed in te spelen op trends en ontwikkelingen hebben we jou hard nodig! Hoe worden we een complete gemeente, niet alleen om te wonen en te recreëren, maar ook om te werken en te ondernemen? Hoe kan de nieuwe gemeente Purmerend zich economisch onderscheiden in de regio? Laat hier jouw ideeën voor de visie achter.

Deel jouw idee
Neem contact met ons op