Ben je een ‘echte’ Purmerendse ondernemer?

“Zo voel ik me in elk geval wel! Ik ben hier opgegroeid. En mijn wortels liggen deels ook in Purmerend. We ondernemen al generaties lang hier. Mijn grootouders hadden een aannemersbedrijf genaamd J. Boom, toen nog midden in de stad gevestigd. En mijn vader en oom hebben dat bedrijf voortgezet. Ik kom dus uit een ondernemende familie.”

Wat is belangrijk voor de toekomst van jouw bedrijf?

“Ik wil graag groeien: straks een mooie, grotere locatie met veel personeel en een grote showroom. Dan kan ik laten zien hoe mooi ons maatwerk is. Die ruimte is hier in Purmerend. Voorlopig is naamsbekendheid heel belangrijk voor mijn bedrijf. Ik merk wel echt dat het de goede kant op gaat. Ik doe ook veel projecten hier in de gemeente. Heb je de nieuwe bar van Restaurant Twaalf al gezien? Of Brasa in Beemster en in Purmerend?”

Wat is belangrijk voor de economische toekomst van Beemster en Purmerend?

“Op dit moment wordt er al heel veel samengewerkt door ondernemers. We stappen gewoon even bij elkaar binnen, dan weet je wie je tegenover je hebt. Als je goede kwaliteit in huis hebt, en als je een goed verhaal vertelt, dan wordt dat eigenlijk altijd wel wat. We gunnen elkaar wat: Adams interieur in het stadje en Rijvo op de Baanstee-Oost spelen bijvoorbeeld regelmatig klanten of opdrachten aan ons door. In de bouw kennen we elkaar allemaal. Dat is onze economische kracht, en dat persoonlijke moeten we behouden als we willen groeien.”

De economische estafette: van Sunforce naar Gino Babel Interieurs

Gino Babel is de oprichter van Gino Babel Interieurs. Hij is nu al ruim 5 jaar zelfstandig ondernemer en is gevestigd op Baanstee-Noord. Hij kreeg de pijl van zijn overbuurman, ondernemer Erik de Jongh van Sunforce.

Denk mee!

De toekomst ligt nog open en om goed in te spelen op trends en ontwikkelingen hebben we jou hard nodig! Hoe worden we een complete gemeente, niet alleen om te wonen en te recreëren, maar ook om te werken en te ondernemen? Hoe kan de nieuwe gemeente Purmerend zich economisch onderscheiden in de regio? Laat hier jouw ideeën voor de visie achter.

Deel jouw idee
Neem contact met ons op